Не виходить 1 дію в прикладі (23,233 — 8,354-8653): 83 =

Не виходить 1 дію в прикладі (23,233 - 8,354-8653): 83 = 1) 23,233- 8,354 = 14,879 Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. 23,233 - 8,354-8653 = -8638,121 -8638,121 / 83 = […]

ДУЖЕ ТЕРМІНОВО (Назвіть причини демографічних проблем в Росії (3-4

ДУЖЕ ТЕРМІНОВО (Назвіть причини демографічних проблем в Росії (3-4 1) Розпад СРСР і економічна нестабільність в ті роки 2) Велика Вітчизняна Війна 3) Репресії, колективізація і голод Виїзд за кордон, низька народжуваність, висока смертність ...

перекласти на англійськузакінчений лист, написаний вірш, забуте правило, зруйноване місто, пріготвленний обід, розбита

перекласти на англійську закінчений лист, написаний вірш, забуте правило, зруйноване місто, пріготвленний обід, розбита consummated a letter written a poem, usually forgotten, ruined city prigotvlenny lunch, broken plate. consummated email write a poem usually forgotten ruined city cooked dinner a broken plate.

плз з домашку Сказали виписати Головні дійові особи роману Пушкіна «Дубровский» з 3 і 4

плз з домашку Сказали виписати Головні дійові особи роману Пушкіна "Дубровский" з 3 і 4 Орина Єгорівна Бузирьова. Троекуров. Шабашкин. Знаю тільки їх 🙂 Андрій Гаврилович, Орина Єгорівна Бузирьова, Володимир Дубровський, Андрій Гаврилович, Шабашкин,

Ширина прямокутника 3см, а довжина в 5 разів більше знайти периметр прямокутника

Ширина прямокутника 3см, а довжина в 5 разів більше знайти периметр прямокутника P = 3 см * 5 см = 15 (см) Відповідь: 15см ширина прямокутника. от і все 3 * 5 = 15 см. - це довжина. периметр це сума довжин всіх сторін. отже 2 * (3 + 15) = 36 - це периметр

Кулькова ручка коштує 7 рублів При покупці більше 50 ручок на всю покупку починає діяти знижка 20% Скільки рублів Зажадаєте для покупки 120

Кулькова ручка коштує 7 рублів При покупці більше 50 ручок на всю покупку починає діяти знижка 20% Скільки рублів Зажадаєте для покупки 120 1) 7 * 120 = 840 (вартість без знижки) 2) 840 * 0,2 = 168 (20%) 3) 840-168 = 672 Відповідь: 672 рубля. Коштуватиме 50 рублів (я думаю так)