таксі їде в аеропорт зі швидкістю 80км / год до аеропорта100км реєстрація пасажирів заканчіваеться через півтори години потрібно таксисту збільшити

таксі їде в аеропорт зі швидкістю 80км / год до аеропорта100км реєстрація пасажирів заканчіваеться через півтори години потрібно таксисту збільшити 1) 100: 80 = 1,25 (ч) -Понадобітся часу; 2) 1,30-1,25 = 0,5 (ч) -залишається часу Відповідь: швидкість збільшувати не треба 100/80 = 1,25ч = 1ч 15хв - їхатиме таксист 130-115 = 15м - буде таксист […]

Перевірочне слово Кслов білизна

Перевірочне слово Кслов білизна Перевірочне слово-білий, тому що за старих часів білизною називали ідеально білі і чисті речі. Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. Перевірочне слово - білий. Утворено з прикметника […]

обчисліть суму 49 + (- 23)

обчисліть суму 49 + (- 23) Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. обчисліть суму 49 + (- 23) = 49-23 = 26 49 + (- 23) = + 26 сума дорівнює […]

продовж ряд однокореневих слів, запиши їх в стовпчики за частинами мови: прикметник дієслова іменниками службовий слуга

продовж ряд однокореневих слів, запиши їх в стовпчики за частинами мови: прикметник дієслова іменниками службовий слуга Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. службовий ... слуга .......... служити заслужений служба прислужувати прислуга […]

лижник пройшов 2год зі швидкістю 9 км / год і сломмал лижу після цього він ішов пішки ще півгодини зі швидкістю 3 км / год який шлях пройшов

лижник пройшов 2год зі швидкістю 9 км / год і сломмал лижу після цього він ішов пішки ще півгодини зі швидкістю 3 км / год який шлях пройшов Лижник подолав 2 * 9 + 0,5 * 3 = 19,5 км. Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони […]