16 вересня 1804 року Жозеф-Луї Гей-Люссак під крики натовпу піднявся на рекордну на ті часи висоту — 7016 метрів Збуджений від радості учений

16 вересня 1804 року Жозеф-Луї Гей-Люссак під крики натовпу піднявся на рекордну на ті часи висоту - 7016 метрів Збуджений від радості учений 3. У міру под'ма вгору температура повітря падає; Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені […]

Вася помітив що в сквері біля будинку береза ​​нижче топполя але вище клена а ясен нижче клена але вище осики Змалюй стерелкамі відношення нижче назви

Вася помітив що в сквері біля будинку береза ​​нижче топполя але вище клена а ясен нижче клена але вище осики Змалюй стерелкамі відношення нижче назви тополя найвищий а осика найменша Найвище дерево тополя, потім Берзой, КЛН, потім ясен і осика

У 2009 році на одному аукціоні італійським цінителем мистецтв був придбаний дерев’яний футляр орієнтовно 16-17 століть, в якому зберігалися палець і

У 2009 році на одному аукціоні італійським цінителем мистецтв був придбаний дерев'яний футляр орієнтовно 16-17 століть, в якому зберігалися палець і галіею відповідь 3 ................................. Г. Галілею-номер відповіді 3

Вулик дає 30кг меду Дві п’ятих цього меду треба залишити на зиму бджолам Скільки кг меду моно взяти з

Вулик дає 30кг меду Дві п'ятих цього меду треба залишити на зиму бджолам Скільки кг меду моно взяти з Потрібно спочатку знайти 2/5. 1) 30 * 2: 5 = 60: 5 = 12. 12 кг - це 2/5 !! 2) 30-12 = 18 Відповідь: з улія можна взяти 18 кг меду Умова. Вулик дат 30кг […]

відстань між горад, расположёних на берегах однієї річки, 720 км теплохід проходет яку за течією річки за 36 год, а рухаючись проти

відстань між горад, расположёних на берегах однієї річки, 720 км теплохід проходет яку за течією річки за 36 год, а рухаючись проти 1) 720/36 = 20 (км / год) 2) 720/45 = 16 (км / год) Нехай х - це буде швидкість течії 3) 16 + х = 20-х 2х = 4 х = 4/2 […]

Скласти діалог на тему: My visit to New York (12 реплік)

Скласти діалог на тему: My visit to New York (12 реплік) Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. -Hi! How are you! -Hi! Im fine. thanks. -Where have you been? -I have […]