трактор за перші 5 хвилин проїхав 600 метрів який шлях він пройде за 20 хвилин рухаючись з такою ж швидкістю вирішите плиз

трактор за перші 5 хвилин проїхав 600 метрів який шлях він пройде за 20 хвилин рухаючись з такою ж швидкістю вирішите плиз Швидкість дорівнює 600/5 = 120 м / хв. За 20 хвилин трактор проїде 120 * 20 = 2400 м. Найдм швидкість трактора: 600: 5 = 120 м / хв Найдм відстань, яке проїде […]

Координати 28 з ш 78 в д

Координати 28 з ш 78 в д Нью-Дали поруч сГімалаямі Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. Нью-Делі сучасна офіційна столиця Індії і є місцезнаходженням уряду Індії і уряду Делі.

За квитками в театр стоять: Юля, Маша, Віка, Світла і Ольга Відомо, що Юля купить раніше квиток, ніж Маша, але пізніше ніж Ольга; Віка і Ольга не варті

За квитками в театр стоять: Юля, Маша, Віка, Світла і Ольга Відомо, що Юля купить раніше квиток, ніж Маша, але пізніше ніж Ольга; Віка і Ольга не варті Першою стоїть Ольга, за нею стоїть Юля, потім Віка, Маша і в коце Світу. Ольга, Юля, Віка, Маша, Свєта.

3м \ сек — скільки буде км \ год

3м \ сек - скільки буде км \ год Потрібно помножити на 3.6: 3м / с * 3,6 = 10,8 км / год P.s. Якщо Ви відзначите будь-яке рішення як "Краще рішення", то до Вас вернтся 25% витрачених пунктів на це Завдання. 3 * 3,6 = 10,8))))))))))))))

на відрізку AB відзначена точка М Знайдіть довжину відрізка АВ, якщо відрізок АМ дорівнює 35см, а отрзок МВ коротше відрізка АМ на m см Упостіте

на відрізку AB відзначена точка М Знайдіть довжину відрізка АВ, якщо відрізок АМ дорівнює 35см, а отрзок МВ коротше відрізка АМ на m см Упостіте МВ = АМ-m (см). отже: АВ = АМ + МВ = АМ + АМ-m = 2АМ-m (см) Якщо m = 24, значить АВ = 2 * 35-24 = 70-24 = […]

У 3 ЯЩИКАХ 110 КГ ЯБЛОК В 1 ЯЩИКУ НА 35 КГ БІЛЬШЕ НІЖ В ДРУГОМУ А ДРУГОМУ НА 15 БІЛЬШЕ НІЖ В третьому СКІЛЬКИ КГ НА КОЖНОМУ ЯЩИКУ

У 3 ЯЩИКАХ 110 КГ ЯБЛОК В 1 ЯЩИКУ НА 35 КГ БІЛЬШЕ НІЖ В ДРУГОМУ А ДРУГОМУ НА 15 БІЛЬШЕ НІЖ В третьому СКІЛЬКИ КГ НА КОЖНОМУ ЯЩИКУ 1) x + x + 15 + x + 15 + 35 = 110 кг всього 3x + 65 = 110 3x = 45 x = […]