Розмістіть таксони систематичного положення людини в правильному порядку, починаючи від найбільшого: 1 клас 2 сімейство 3 тип 4 вид

Розмістіть таксони систематичного положення людини в правильному порядку, починаючи від найбільшого: 1 клас 2 сімейство 3 тип 4 вид сімейство, клас, тип, загін, вид Клас: Ссавці Сімейство: Гомініди Тип: Хребетні Вид: Людина розумна HOMO Sapiens Загін: Примати

Питання на уроці музики 4 клас для чого потрібна музика в казці і що тут писати під

Питання на уроці музики 4 клас для чого потрібна музика в казці і що тут писати під Музика в казках потрібна для вираження почуттів. При е допомоги можна висловити незрозумілі почуття або переживання героїв .......... Для показання який характер героя ..

Кисень рослини виділяють на стадії фотосинтезу

Кисень рослини виділяють на стадії фотосинтезу При фотосинтезі вони поглинають вуглекислий газ, а виділяють кисень Коли людина дихає виділяється вуглекислий газ. Рослини у стадії фотосинтезу поглинають цей вуглекислий газ і виділяють кисень. Без кисню людина не змогла б дихати.

відстань 336км автомобіль проїхав за 4 рік, а мотоцикл відстань126км за 3 рік у скільки разів ШВИДКІСТЬ автомобіля більша за ШВИДКІСТЬ

відстань 336км автомобіль проїхав за 4 рік, а мотоцикл відстань126км за 3 рік у скільки разів ШВИДКІСТЬ автомобіля більша за ШВИДКІСТЬ в 2 рази так як 336/4 = 84 (машина за 1 годину) 126/3 = 42 (мотоцикл за 1 чаc) 84/42 = 2 Вдповдь: У 2 рази.

: З

: З Перевірені відповіді містять наджную, заслуговує довіри інформацію, оценнную командою експертів. На "Знання" ви найдте мільйони відповідей, правильність яких підтвердили активні учасники спільноти, але Перевірені відповіді - це кращі з кращих. 1 - e 2 - a 3 - b 4 - c ТОЧНО! 1 .After William had read four detective stories + e.he […]

Перша друкарка друкує 15 сторінок на годину а друга друкарка за 5 годин друкує стільки сторінок скільки перша за 4 години чи встигнуть друкарки

Перша друкарка друкує 15 сторінок на годину а друга друкарка за 5 годин друкує стільки сторінок скільки перша за 4 години чи встигнуть друкарки Ні так як 1 друкарка надрукує 45 стор. За 3 години а 2 36 стор .: 15 на 3 = 45 (1 друкарка) 15 на 4 = 60 60 розделить на […]