відстань 336км автомобіль проїхав за 4 рік, а мотоцикл відстань126км за 3 рік у скільки разів ШВИДКІСТЬ автомобіля більша за ШВИДКІСТЬ

відстань 336км автомобіль проїхав за 4 рік, а мотоцикл відстань126км за 3 рік у скільки разів ШВИДКІСТЬ автомобіля більша за ШВИДКІСТЬ

  • в 2 рази так як 336/4 = 84 (машина за 1 годину)

    126/3 = 42 (мотоцикл за 1 чаc)

    84/42 = 2

  • frac {336} {4} = 84frac {126} {3} = 42frac {84} {42} = 2

    Вдповдь: У 2 рази.