відстань між горад, расположёних на берегах однієї річки, 720 км теплохід проходет яку за течією річки за 36 год, а рухаючись

відстань між горад, расположёних на берегах однієї річки, 720 км теплохід проходет яку за течією річки за 36 год, а рухаючись

  • 720: 36 = 20 км / год швидкість теплохода за течією

    720: 45 = 16 км / год швидкість теплохода проти течії

    (20-16): 2 = 2км / ч швидкість течії річки

    20-2 = 18 км / год власна швидкість катера

  • Умова.

    відстань між горад, расположних на берегах однієї річки, 720 км теплохід проходет яку за течією річки за 36 год, а рухаючись проти течії за 45 год знайти власну швидкість катера З ДІЯМИ І ПОЕСНЕНІЯМІ

    Рішення.

    720 справ на 36 = 20 км ч - швидкість річки + катера

    720 справ на 45 = 16 км ч - швидкість катера - річка

    20 -16 = 4 км годину - річка

    20-4 = 16 км годину

    Відповідь: 16 км ч = теплохід

    4 км ч = річка

    Тисніть (краще рішення) і сервер подарує Вам 50% витрачених балів.

    вам вирішивЖилкайдаров Нурбек