Спростіть вираз 2с- (3c + (2c- (c + 1)) + 3) Відповідь просто не потрібен, дайте рішення

Спростіть вираз 2с- (3c + (2c- (c + 1)) + 3) Відповідь просто не потрібен, дайте рішення

  • 2с- (3c + (2c- (c + 1)) + 3) = 2c- (3c + (2c-c-1) +3) = 2c- (3c + c-1 + 3) = 2c- (4c + 2 ) = 2c-4c-2 = -2c-2

  • уявімо, що з + 1 = х, отримаємо:

    2с- (3с + (2с-х) +3), потім 2с-х = у, отримаємо:

    2с- (3с + у + 3), вважаємо

    2с-3с-у-3 =

    = -1С-у-3, підставляємо У =>

    -1С-(2с-х) -3 = -1С-2с + х-3 =

    = -3с + х-3, підставляємо х

    -3с + (з + 1) -3 = -3с + з + 1-3 = -2С-2